Careers

Sluit je aan bij Crest, waar we begrijpen dat mensen het hart zijn van wat we doen, van ons eigen team tot onze partners en klanten.

Waar Talent Vleugels Krijgt: Jouw Carrière bij Crest

Ben jij gepassioneerd over wat je doet, op zoek naar een uitdaging en wil je deel uitmaken van een toonaangevende organisatie? Ben je erop gericht om de verwachtingen van klanten te overtreffen en bezit je een mentaliteit van “ja, dat kan”? Kom dan bij ons werken! We zijn aan het groeien en hebben nieuwe mensen nodig met frisse ideeën en een positieve houding om ons te komen versterken.

Werkvoorbereider/inkoper

Wij zijn op zoek naar een gedreven Werkvoorbereider/inkoper die de essentiële schakel vormt tussen onze afdelingen engineering, inkoop en productie. Als spil in ons bedrijfsproces ben je verantwoordelijk voor een breed scala aan taken die cruciaal zijn voor onze operatie. 

MARKETING STAGIAIRE

Wij zoeken een enthousiaste en proactieve Marketingstagiair die ons team wil versterken bij het ontwikkelen en analyseren van online campagnes gericht op het genereren van nieuwe zakelijke kansen voor diverse doelgroepen.

Servicemonteur

Word onze nieuwe Servicemonteur en ga op een avontuurlijke reis waarin jouw expertise echt het verschil maakt! Bij ons krijg je de unieke kans om zowel vanuit ons dynamische kantoor in Nederland te werken als de wereld over te reizen. Jouw missie? Serviceaanvragen van onze gewaardeerde klanten oplossen, waar ze ook zijn.

Elektrotechnisch Ingenieur

Word onze nieuwe Elektrotechnisch Ingenieur en neem de leiding over het elektrische en hardwareontwerp van onze baanbrekende machines! In deze vitale rol ben jij de architect van complexe systemen die onze machines aandrijven en innoveren.

Productiemedewerker

Stap in de boeiende wereld van machinebouw als onze nieuwe Productiemedewerker! In deze essentiële rol ben jij de persoon die onze machines en componenten tot leven brengt binnen onze productiefaciliteit.

Open sollicitatie

Ben je een professional met passie, een no-nonsense mentaliteit en ervaring in de machinebouw, maar vind je geen positie die perfect bij je past? Geen zorgen! Wij staan altijd open voor talent zoals jij. Stuur ons een open sollicitatie.

We zijn continu op zoek naar bevlogen professionals die ons team kunnen versterken. Jouw unieke vaardigheden en ervaring kunnen precies zijn wat we nodig hebben. Bij ons vind je een omgeving waar innovatie, samenwerking en groei centraal staan.

Grijp deze kans, sluit je aan bij ons dynamische team en laat ons samen de toekomst van machinebouw vormgeven. Stuur jouw open sollicitatie naar personeelszaken@crest.nl en laten we samen ontdekken hoe jij bij ons het verschil kunt maken!