Marketing Stagiare (m/v)

.

Beschrijving van de stage

Wij zoeken een enthousiaste en proactieve Marketingstagiair die ons team wil versterken bij het ontwikkelen en analyseren van online campagnes gericht op het genereren van nieuwe zakelijke kansen voor diverse doelgroepen.

 

Crest Dutch Machinery excelleert in de ontwikkeling, productie en verkoop van geavanceerde industriële lamineermachines, inclusief essentiële randapparatuur zoals snij-, wikkel- en positioneermachines. Wij werken nauw samen met onze klanten om maatwerk (lamineer)oplossingen te bieden die naadloos integreren in hun productieprocessen. Een significant deel van onze omzet wordt internationaal gegenereerd. Onze klantenkring bevindt zich voornamelijk in de automotive, sign- en converting industrieën.

 

Ben je een derdejaarsstudent of zit je in je afstudeerfase van je opleiding Creative Business of HEAO-Commerciële Economie, en ben je van februari tot en met juni beschikbaar? Lijkt het je interessant om bij te dragen aan het optimaliseren van onze social media campagnes voor nieuwe zakelijke kansen en het analyseren van de verzamelde data om weloverwogen adviezen te kunnen geven? Neem dan contact op met onze afdeling Personeelszaken via personeelszaken@crest.nl.